13 Mayıs 2016 Cuma



1994 yılından itibaren her yıl düzenlenen, kamu ve özel sektör temsilcileriyle akademisyenleri bir araya getiren ICCI – Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'nın 22.si, 27-29 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.
ICCI Fuar ve Konferansına; Şirketimiz Genel Müdürü Halil ALIŞ, Genel Müdür Yardımcısı Nuretiin KULALI, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fatma Merih KARAKAYA, Hidrolik Santraller Daire Başkanı Ergin ERAYMAN, Özelleştirme ve Santraller Takip Dairesi Başkanı Ercan ATLILAR, İstanbul A DKÇS İşletme MüdürüŞükrü İLHAN, Genel Müdürlüğümüz Müşavirleri Mehmet TAŞBAŞ ve Mehmet BULUT ile Genel Müdürlüğümüz Başkanlıklarından ilgili personel katıldı.
Ulusal ve uluslararası 400'e yakın firmanın katılım gösterdiği ve üç gün süren fuarda; 23'ü dernek/kurum özel oturumu, 17'si konularında uzman firma yetkililerinin enerji sektörüne sağladıkları ürün, hizmet ve bilgilerini anlattıkları teknik oturumlar olmak üzere toplamda 35 oturum gerçekleştirildi.
Şirketimiz EÜAŞ Genel Müdürü Halil ALIŞ, ICCI 2016'nın ikinci gününde ''İklim Değişikliği ve Karbon Emisyonu" konulu "Türkiye Elektrik Sanayi Birliği TESAB özel oturumuna" ve üçüncü gün ise "Enerji Üretiminde Yerlileşme, Termik ve Biyokütle Santralleri" konulu "Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Derneği" Özel Oturumuna Başkanlık yaptı. Ayrıca CIGRE Türkiye Ulusal Komitesi Özel Oturumu sonrasında gerçekleştirilen "Yürütme Komitesi" 9. toplantısına Araştırma Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanlığımız Şube Müdürü Zafer SONBAY, Hidrolik Santrallar Daire Başkanlığı Mühendisi Kürşat DAL ve Özelleştirme ve Santraller Takip Daire Başkanlığı Başmühendisi Nazlı ÇITAK katılırken, Müşavirimiz Mehmet BULUT ise "Nükleer Enerji" başlıklı teknik oturumda "Nükleer Santral Teknolojisinde Dünyadaki Yerlileştirme ve Teknoloji Transferi Uygulamaları" konulu bir sunum gerçekleştirdi.
http://www.euas.gov.tr/Sayfalar/haberdetay.aspx?hid=118